Te ponve s premazom proti prijemanju preprosto morate imeti v svoji kuhinji. iCook™ ponve s premazom proti prijemanju so zasnovane in proizvedene v Italiji, odlikuje pa jih najnovejša tehnologija premazov proti prijemanju.
Premaz proti prijemanju poskrbi, da se hrana ne prijema, njegovo čiščenje pa je preprosto. Ostanke mase za palačinke ali umešanih jajc boste lahko sprali brez težav!
Ponovno odkrijte, kako zabavno in ustvarjalno je zdravo kuhanje z iCook™ ponvami s premazom proti prijemanju. Uživajte pri pripravi okusne hrane z malo ali brez olja za svojo družino in prijatelje. Ni pomembno, ali ste začetniki, profesionalni kuharji ali kar koli vmes.
Omenjena iCook™ ponev s premazom proti prijemanju ima dva ergonomsko oblikovana ročaja. Dolg ročaj ima notranjo kovinsko ojačitev, ki poskrbi, da se ročaj, poškodovan zaradi vročine, ne bo ločil od ponve, če se material ročaja poškoduje.
iCook™ ponev s premazom proti prijemanju je aluminijasta ponev s posebnim dnom. Telo ponve je izdelano iz aluminija. Dno aluminijastega telesa ponve je stisnjeno med nerjavno jeklo 430. Ponev je prevlečena z zaščitenim premazom proti prijemanju. Ročaji so izdelani iz fenola. Pokrovka je iz kaljenega stekla in ima obrobo iz nerjavnega jekla 304.
Steklo, ki ga segrejemo na temperaturo blizu zmehčišča in nato na hitro ohladimo pod strogo nadzorovanimi pogoji, se imenuje kaljeno steklo. S tem postopkom odstranimo neželene napetosti v steklu, zato je bolj močno in vzdržljivo. Steklene pokrovke ne postavite na odprt plamen, saj se tako lahko zmanjša njena odpornost na vročino in se lažje zlomi.
Nova iCook™ ponev s premazom proti prijemanju je zasnovana in proizvedena v Italiji, odlikuje pa jo najnovejša tehnologija premazov proti prijemanju. Titanova ojačitev, ki jo za izboljšano trpežnost s plazemskim postopkom nanesemo pri ekstremni temperaturi, prinaša premaz, ki je petkrat bolj odporen na odrgnine kot prejšnja generacija iCook™ ponev s premazom proti prijemanju. Poleg tega je nova pokrovka oblikovana tako, da jo lahko zložite v ponev, pri čemer se okrogli ročaj ne dotika notranjosti ponve, kar omogoča lažje shranjevanje.
Izogibajte se nenadnim temperaturnim spremembam: Vroča ponev nikoli ne sme priti v stik z mrzlo vodo, saj se v nasprotnem primeru lahko deformira. Izogibajte se prekomernemu predhodnemu segrevanju praznih ponev, saj se notranja stran s premazom proti prijemanju lahko poškoduje ali razbarva.